FOE YONG HAI WITH CHICKEN / FOE YONG HAI MET KIP
This time again a dish that I found on Instagram. I found this dish with fellow food blogger Linda (Instragram @lekkeretenmetlinda.nl) and she said with passion that her children liked it so much. I thought I should try this dish too. And yes, it is tasty. I had to improvise a bit; I didn't have any tomato paste at home. There were still some leftover diced tomatoes that had been used. The flavours of the sauce wasn't quite there yet. But omelette came out great.
You can replace the chicken with shrimp or simply leave out the chicken.
🍽🍽🍽
Dit keer weer eens een gerecht wat ik vond op Instagram. Bij mede foodblogger Linda (Instragram @lekkeretenmetlinda.nl) vond ik dit gerecht en ze vertelde zo met passie dat haar kinderen dit zo lekker vonden. Ik vond dit gerecht moet ik ook proberen. En ja het is lekker. Ik moest wel even improviseren, ik had geen tomatenpasta in huis. Er stond nog een restje tomatenblokjes deze gebruikt. De smaak van de saus was er nog niet helemaal. Maar omelet is er super uitgekomen.
Je kan de kip vervangen voor garnalen of gewoon de kip weglaten.
Maak jouw eigen website met JouwWeb