

Voor de vrijdagavond heb ik een makkelijk vegetarisch recept gevonden en aangepast. Een recept met weinig handelingen en ook nog eens super lekker. Het is een fijne pastasalade met gegrilde stukjes van Garden Gourmet (red. Ik wordt niet gesponsord). Deze stukjes zijn super lekker en knap dat men de smaak van kip hierin kan nabootsen.
🍽
I found an easy vegetarian recipe for a Friday evening. I modified this dish. A recipe with few steps and also super tasty. It is a nice pasta salad with grilled pieces from Garden Gourmet (ed. I am not sponsored). These pieces are super tasty and clever that one can mimic the taste of chicken in it.
🇳🇱
PASTA PESTO MET VEGA GEGRILDE STUKJES EN TOMAAT
2 personen / 581 kcal per persoon
Ingrediënten
- 130 gram volkoren penne
- 250 gram cherrytomaten
- 45 gram rucola
- 50 gram groene pesto
- 175 gram gegrilde stukjes (Garden Gourmet)
- 50 gram geraspte kaas pittig 45+
- peper en zout
Bereiding:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 50 ml kookvocht op (per 2 personen). Verwarm ondertussen de gegrilde stukjes in de airfryer voor 6 minuten bij 160 °C (niet voorverwarmd, of anders volgens omschrijving verpakking). Halveer de tomaten en snijd de rucola grof. Meng de pesto, gegrilde stukjes, kaas en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voedingswaarde per persoon:
Energie: 581 kcal
Eiwit: 37,7 gram
Koolhydraten: 37,5 gram
- waarvan suikers: 8,0 gram
Vet: 28,6 gram
Vezels: 12,2 gram
Zout: 3,4 gram
🇬🇧
PASTA PESTO WITH VEGA GRILLED PIECES AND TOMATO
2 persons / 581 kcal per person
Ingredients
- 130 grams of whole grain penne
- 250 grams of cherry tomatoes
- 45 grams of arugula
- 50 grams of green pesto
- 175 grams of grilled pieces (Garden Gourmet)
- 50 grams of grated cheese spicy 45+
- pepper and salt
Preparation:
Cook the pasta al dente according to the instructions on the package. Drain and collect 50 ml of cooking liquid (per 2 persons). Meanwhile, heat the grilled pieces in the airfryer for 6 minutes at 160 ° C (not preheated, or otherwise according to the packaging description). Halve the tomatoes and roughly chop the arugula. Mix the pesto, grilled pieces, cheese and the cooking liquid through the pasta. Add the tomato and arugula and season with salt and pepper.
Nutritional value per person:
Energy: 581 kcal
Protein: 37.7 grams
Carbohydrates: 37.5 grams
- including sugars: 8.0 grams
Fat: 28.6 grams
Fiber: 12.2 grams
Salt: 3.4 grams
#hoofdgerecht #maincourse #max600kcal #avondeten #dinner #gezonderecepten #lekkeregerechten #recepten #recipes #homecooking #healthy #homemaderecepten #watetenwevandaag #instafood #foodoftheday #weightloss #afslanken #kokkerellen #foodblogger #foodstagram #thuiskok #makkelijkerecepten #eetsmakelijk #fooddiary #aantafel @albertheijn @allerhande #allerhande #kanker #cancer #vegetarisch #vegetarian @granditalianl @garden_gourmet_nl
Bron: Gebaseerd op recept uit AH Allerhande magazine 2021 nr. 01
Reactie plaatsen
Reacties