SPINAZIE&TOMATEN-PASTA MET FILETLAPJES IN COBURGER HAM / SPINACH & TOMATOES-PASTA WITH PORK FILLET STEAKS IN COBURGER HAM

Vandaag had ik zin in spinazie en pasta. Ik vond een recept, heb er wat cherrytomaten aan toegevoegd en wat hoeveelheden gewijzigd. Het resultaat mag er zijn.

De Coburger ham is in combinatie met het filetlapje is zo heerlijk. Het zout uit de ham versterkt het vlees. Ik heb al eens eerder de Coburger ham gebruikt. Moet dat vaker gaan doen.

🍽

Today I felt like spinach and pasta. I found a recipe, added some cherry tomatoes and changed some quantities. The results are impressive.

The Coburger ham in combination with the filet steak is so delicious. The salt from the ham strengthens the meat. I have used the Coburger ham before. Should do that more often.

 

🇳🇱

SPINAZIE&TOMATEN-PASTA MET FILETLAPJES IN COBURGER HAM

 

2 personen / 513 kcal per portie

 

Ingrediënten:

  • 150 gram Rigatoni pasta
  • 2 varkens filetlapjes a la minute
  • 1 theelepel gedroogde salie
  • 40 gram Coburger ham (in plakjes)
  • 2½ eetlepels olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 200 gram verse spinazie
  • 125 gram cherrytomaten
  • peper en zout

 

Bereiding:

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de cherrytomaten. Snijd de knoflook fijn. Bestrooi de filetlapjes met de salie en peper en zout naar smaak. Rol de lapjes op en omwikkel ze met de ham. Zet vast met een cocktailprikker. Verhit 1½ eetlepel olie en bak het vlees in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar. Verhit d1 eetlepel olie in een wok. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de cherrytomaten toe en roerbak voor 2 minuten. Voeg de spinazie in delen toe. Roerbak 3 minuten tot de spinazie is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. Meng de roerbak door de pasta en verdeel dit over 2 borden. Leg het vlees erop.

 

SPINAZIE TOMATEN PASTA
PDF – 861,8 KB 215 downloads

🇬🇧

SPINACH & TOMATOES-PASTA WITH PORK FILLET STEAKS IN COBURGER HAM

 

2 persons / 513 kcal per portion

 

Ingredients:

  • 150 grams Rigatoni pasta
  • 2 pork fillet steaks a la minute

  • 1 teaspoon dried sage
  • 40 grams Coburger ham (in slices)
  • 2½ tablespoons olive oil
  • 1 clove of garlic
  • 200 grams fresh spinach
  • 125 grams cherry tomatoes
  • pepper and salt

 

Preparation:

Cook the pasta according to the instructions on the package until al dente. Halve the cherry tomatoes. Finely chop the garlic. Season the fillet steaks with the sage and pepper and salt to taste. Roll the fillet and wrap them with the ham. Secure with a cocktail stick. Heat 1½ tablespoons of oil and fry the meat in about 5 minutes until brown and tender. Heat 1 tablespoon oil in a wok. Fry the garlic for 1 minute. Add the cherry tomatoes and stir-fry for 2 minutes. Add the spinach in parts. Stir-fry 3 minutes until the spinach has shrunk. Season with salt and pepper. Mix the stir-fry with the pasta and divide this between 2 plates. Add the meat on it.

 

SPINACH TOMATOES PASTA
PDF – 861,3 KB 209 downloads

Bron: AH Allerhande / max600kcal

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.