

Ik heb deze pasta pesto van de week bij @foodlifesteef op Instagram gezien. Ik had gelijk deze moet ik ook een keer maken. Ik heb hem best snel op mijn planning staan, kleine aanpassing om aan mijn max van 600 kcal-en te komen. Vandaag na een heerlijke zonnige dag heb ik dit gerecht gemaakt, binnen 10 minuten staat het op tafel en het behoeft weinig voorbereiding.
Hoef je je niet te houden aan voor mij gestelde kcal-en dan kan het geen kwaad om de hele inhoud van de verse pesto toe te voegen.
🍽
I've seen this pasta pesto of the week at @foodlifesteef on Instagram. I was right to make this one too. I have it on my schedule quite quickly, small adjustment to reach my max of 600 kcal. Today after a lovely sunny day I made this dish, it will be on the table within 10 minutes and it requires little preparation.
If you don't have to adhere to the kcal that was suggested to me, it wouldn't hurt to add the whole content of the fresh pesto.
🇳🇱⠀
PASTA PESTO MET GARNAAL
2 personen / 597 kcal per portie
Ingrediënten:
- 140 gram spaghetti
- ½ eetlepel olie
- 200 gram garnaal (middelmaat)
- 1 teentjes knoflook
- 60 gram verse groene pesto
- 10 romaatjes
- 40 gram Parrano snippers
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de romaatjes in partjes. Snijd de knoflookteen fijn. Snijd de helft van de garnalen in kleine stukjes, zodat ze gemakkelijk door het gerecht verdeeld kunnen worden. Verwarm de olie in een pan en bak de garnalen met de knoflook in 2 minuten warm. Voeg de tomaatjes toe aan de garnalen en bak deze 2 minuten mee. Verdeel de pesto door de spaghetti en schep de garnalen en tomaatjes er doorheen. Garneer met de Parrano snippers.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 597 kcal
Eiwit: 64,2 gram
Koolhydraten: 110,0 gram
- waarvan suikers: 12,0 gram
Vet: 53,5 gram
Vezels: 6,9 gram
Zout: 5,2 gram
🇬🇧
PASTA PESTO WITH SHRIMP
2 persons / 597 kcal per portion
Ingredients:
- 140 grams spaghetti
- ½ tablespoon oil
- 200 grams shrimps
- 1 cloves of garlic
- 60 grams fresh green pesto
- 10 ‘romaatjes’ tomatoes
- 40 grams Parrano flakes
Preparation:
Cook the spaghetti according to the instructions on the package. Cut the tomatoes into wedges. Cut half of the shrimps into small pieces so that they can be easily distributed throughout the dish. Heat the oil and fry the shrimps with the clove of garlic for 2 minutes. Add the tomatoes to the shrimps and fry them for 2 minutes. Divide the pesto through the spaghetti and spoon the shrimps and tomatoes through it. Garnish with the Parrano flakes.
Nutritional value per portion:
Energy: 597 kcal
Protein: 64.2 grams
Carbohydrates: 110.0 grams
- including sugars: 12.0 grams
Fat: 53.5 grams
Fiber: 6.9 grams
Salt: 5.2 grams
Bron: @foodlifesteef (Instagram) www.foodlifesteef.com
Reactie plaatsen
Reacties