

Vandaag een eigen creatie van een spaghettisaus. Ik vind het altijd lekker om in de saus mosterd en sojasaus toe te voegen.
Ook ben ik dol op champignons, dus deze spelen de hoofdrol hierin.
Samen met nog wat peterselie en Parrano snippers restjes uit de koelkast lijkt het zelfs wel een echt Italiaans gerecht.
🍽
Today my own creation of a spaghetti sauce. I always like to add mustard and soy sauce in the sauce.
I also love mushrooms, so these play the main role here.
Together with some parsley and Parrano flakes leftovers it even seems like a real Italian dish.
🇳🇱
SPAGHETTI CON FUNGHI
2 personen / 524 kcal per portie
Ingrediënten:
- 150 gram rundergehakt
- 250 gram Italiaanse roerbak groente - kastanjechampignons
- 1 teen knoflook
- 35 gram spaghetti con funghi mix (Knorr)
- 200 ml kraanwater
- 100 ml tomato gezeefd (Heinz)
- ½ eetlepel mosterd
- 1 eetlepel sojasaus (Go-tan)
- 130 gram spaghetti
- 15 gram verse peterselie
- 15 gram Parrano snippers
- peper en zout
Bereiding:
Pel en snipper de knoflook. Snijd de peterselie fijn. Verhit een hapjespan en bak de rundergehakt 5 minuten op middelhoog vuur. Schep de gehakt uit de pan met een schuimspaan in een schaal. Bak in overgebleven vet de roerbak groente en knoflook 6 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tomato toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg het water, de spaghetti mix toe en breng het roerend aan de kook. Voeg de mosterd, sojasaus en de helft van de peterselie toe. Laat de saus 5 minuutjes zacht koken. Schep het gehakt aan de saus en warm 2 minuten door. Breng op indien nodig verder op smaak met peper en zout. Kook ondertussen de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Meng de spaghetti met de saus, verdeel over borden en bestrooi met de Parrano snipper en de rest van de peterselie.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 524 kcal
Eiwit: 29,0 gram
Koolhydraten: 59,7 gram
- waarvan suikers: 9,4 gram
Vet: 14,3 gram
Vezels: 5,2 gram
Zout: 1,3 gram
🇬🇧
SPAGHETTI CON FUNGI
2 persons / 524 kcal per portion
Ingredients:
- 150 grams ground beef
- 250 grams Italian stir-fry vegetables - chestnut mushrooms
- 1 clove of garlic
- 35 grams spaghetti con fungi mix (Knorr)
- 200 ml tap water
- 100 ml sieved tomato (Heinz)
- ½ tablespoon mustard
- 1 tablespoon soy sauce (Go-tan)
- 130 grams spaghetti
- 15 grams fresh parsley
- 15 gram Parrano flakes
- pepper and salt
Preparation:
Peel and chop the garlic. Chop the parsley. Heat a skillet and fry the ground beef over medium heat for 5 minutes. Spoon the ground beef from the pan with a slotted spoon into a bowl. Fry in leftover fat the vegetable stir fry and garlic for 6 minutes over medium heat. Add the tomato and fry it for 2 minutes. Add the water, spaghetti mix and bring to the boil while stirring. Add, mustard, soy sauce and half of the parsley. Let the sauce boil gently for 5 minutes. Spoon the minced meat into the sauce and heat for 2 minutes. Season further if necessary with salt and pepper. Meanwhile, cook the spaghetti according to the instructions on the package. Mix the spaghetti with the sauce, divide among plates and sprinkle with the Parrano flakes and the rest of the parsley.
Nutritional value per portion:
Energy: 524 kcal
Protein: 29.0 grams
Carbohydrates: 59.7 grams
- including sugars: 9.4 grams
Fat: 14.3 grams
Fiber: 5.2 grams
Salt: 1.3 grams
Bron: max600kcal
Reactie plaatsen
Reacties