MEDITERRANE BURGER / MEDITERRANEAN BURGER

Eigenlijk zou ik deze burger kunnen omzetten in ‘BEHAALDE DOELEN BURGER’. Vandaag heb ik 2 doelen bereikt, nummer 3 en 4 hier op mijn Instagram pagina @max600kcal. De belangrijkste van deze twee is het bereiken van een gewichtsmeting onder de 95 kilo.  Het andere doel is een leuke bijkomstigheid, ik heb meer dan 250 volgers.

Het gewicht gaat met een goed tempo naar beneden, er mogen wat mij betreft nog 5 kilo af en dan moet ik op gewicht zien te blijven. Maar met de hobby ‘bewust koken’ moet dat zekers wel lukken. Wat is het toch leuk om recepten uit te zoeken bij mede-bloggers of in kookboeken en tijdschriften.

Wat betreft de volgers, ik zou het super vinden als er nog meer volgers bij komen en deze kan inspireren met mijn presentatie van recepten. Hier ben ik bewust mee bezig en dat geeft mij kracht en energie, die ik helaas vanwege mijn ziekte echt nodig heb. Daarom dank aan alle volgers en welkom aan alle nieuwe volgers.

🍽

In fact, I could turn this citizen into "GOALS BURGER". Today I have achieved 2 goals, number 3 and 4 here on my Instagram @max600kcal page. The most important of these two is to achieve a weight measurement below 95 kg. The other goal, a nice side effect, I have more than 250 followers.

The weight goes down at a good pace, as far as I am concerned 5 kilos are allowed to go off and then I have to keep my weight. But the hobby of "conscious cooking" should certainly succeed. How nice it is to sort out recipes from fellow bloggers or in cookbooks and food magazines.

As for the followers, I would love it if more followers are added and can inspire them with my presentation of recipes. I am consciously working on this and that gives me strength and energy, which I unfortunately really need because of my illness. Therefore thanks to all followers and welcome to all new followers.

 

🇳🇱

MEDITERRANE BURGER

 

2 personen / 571 kcal per portie

 

Ingrediënten:

  • ½ ciabatta (afbakbrood)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 225 gram Toscaans aardappelpartjes
  • ½ vleestomaat
  • ½ aubergine
  • ½ courgette
  • 2 magere hamburgers
  • 2 eetlepels pesto rosso
  • peper en zout

 

Bereiding:

Oven voorverwarmen tot 220 °C en ciabatta afbakken in 6-8 minuten. ½ eetlepel olie verhitten in koekenpan met antiaanbaklaag en aardappelpartjes in ca. 8 minuten goudgeel bakken. Een halve tomaat in 2 plakken, een halve aubergine in 4 plakken en een halve courgette in 12 dunne plakken snijden en alle dun bestrijken met olie en kruiden met peper en zout. Grillplaat verhitten. Aubergine-, courgette-, en tomaatplakken respectievelijk 3, 2 en 1 minuten per kant grillen. Hamburgers dun bestrijken met olie en grillen volgens aanwijzingen op verpakking. Brood in 2 stukken snijden, stukken opensnijden. Onderkant besmeren met pesto en beleggen met plak aubergine, 3 plakjes courgette, plak tomaat, hamburger. Hamburger besmeren met tomatenpesto en belegen met plak aubergine, 3 plakjes courgette. Afdekken met andere helft van brood en vaststeken met prikker. Burger serveren met gebakken aardappeltjes.

 

MEDITERRANE BURGER
PDF – 679,1 KB 209 downloads

🇬🇧

MEDITERRANEAN BURGER

 

2 persons / 571 kcal per portion

 

Ingredients:

  • ½ ciabatta (bake off bread)
  • 1 tablespoon olive oil
  • 225 grams Tuscan potato wedges
  • ½ beef tomato
  • ½ eggplant
  • ½ zucchini
  • 2 low-fat burgers
  • 2 tablespoons pesto rosso
  • pepper and salt

 

Preparation:

Preheat the oven to 220 °C and bake ciabatta in 6-8 minutes. Heat ½ tablespoon of oil in a non-stick frying pan and fry potato slices in approx. 8 minutes until golden. Cut half a tomato in 2 slices, half an eggplant in 4 slices and half a zucchini in 12 thin slices and brush all thinly with oil and season with salt and pepper. Heat up the grill plate. Grill eggplant, zucchini and tomato slices for 3, 2 and 1 minutes per side respectively. Brush hamburgers thinly with oil and grill according to package instructions. Cut bread into 2 pieces, cut into pieces. Cover the bottom with pesto and cover with a slice of eggplant, 3 slices of zucchini, a slice of tomato, and a hamburger. Smear the burger with tomato pesto and cover with a slice of eggplant, 3 slices of zucchini. Cover with the other half of bread and stick with a skewer. Serve the burger with baked potatoes.

 

MEDITERRANEAN BURGER
PDF – 686,4 KB 219 downloads

Bron: AH Allerhande

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb