KASTANJECHAMPIGNONS & KIPGEHAKT - PASTASAUS MET SPAGHETTI / CHESTNUT MUSHROOMS & MINCED CHICKEN - PASTA SAUCE WITH SPAGHETTI

Vandaag gebruik ik weer eens kastanjechampignons. De aardse smaak is zo lekker van deze champignons. Je proeft het boven de kruidige basilicum saus uit. Een heerlijke kruidige spaghettisaus.

🍽

Today I use chestnut mushrooms. The earthy taste is so delicious from these mushrooms. You taste it above the spicy basil sauce. A tastfull spaghetti sauce.

🇳🇱

KASTANJECHAMPIGNONS & KIPGEHAKT - PASTASAUS MET SPAGHETTI

 

2 personen / 551 kcal per portie

 

Ingrediënten:

  • 130 gram spaghetti
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 1 teen knoflook
  • 150 gram kipgehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 60 gram mozzarella
  • 390 gram basis pastasaus basilicum
  • verse peper en zout

 

Bereiding:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de champignons in kwarten en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipgehakt rul. Voeg de champignons, knoflook, verse peper en eventueel zout toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes. Voeg de pastasaus toe aan de gehakt-champignons-mix een verdeel hier de mozzarella overheen. Verwarm 4 minuten op laag vuur met de deksel op de pan. Verdeel de spaghetti en de saus over diepe borden.

 

Voedingswaarde per portie:

Energie: 551 kcal

Eiwit: 29,0 gram

Koolhydraten: 49,7 gram

  • waarvan suikers: 8,4 gram

Vet: 25,1 gram

Vezels: 4,8 gram

Zout: 2,9 gram

KASTANJECHAMPIGNONS KIPGEHAKT PASTASAUS MET SPAGHETTI
PDF – 728,2 KB 236 downloads

🇬🇧

CHESTNUT MUSHROOMS & MINCED CHICKEN - PASTA SAUCE WITH SPAGHETTI

 

2 persons / 551 kcal per serving

 

Ingredients:

  • 130 grams spaghetti
  • 200 grams chestnut mushrooms
  • 1 clove of garlic
  • 150 grams minced chicken
  • 1 tablespoon olive oil
  • 60 grams mozzarella
  • 390 grams basil basic pasta sauce
  • fresh pepper and salt

 

Preparation:

Cook the spaghetti until al dente according to the instructions on the package. Meanwhile, cut the mushrooms into quarters and finely chop the garlic. Heat the oil in a skillet and fry the chicken mince. Add the mushrooms, garlic, fresh pepper and possibly salt and fry over medium heat for 5 minutes. Meanwhile, cut the mozzarella into cubes. Add the pasta sauce to the minced-mushroom mix and spread the mozzarella over it. Heat on low heat for 4 minutes with the lid on the pan. Divide the spaghetti and sauce over deep plates.

 

Nutritional value per portion:

Energy: 551 kcal

Protein: 29.0 grams

Carbohydrates: 49.7 grams

  • including sugars: 8.4 grams

Fat: 25.1 grams

Fiber: 4.8 grams

Salt: 2.9 grams

CHESTNUT MUSHROOMS MINCED CHICKEN PASTA SAUCE WITH SPAGHETTI
PDF – 728,6 KB 233 downloads

Bron: max600kcal

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb