

Vandaag gebruik ik weer eens kastanjechampignons. De aardse smaak is zo lekker van deze champignons. Je proeft het boven de kruidige basilicum saus uit. Een heerlijke kruidige spaghettisaus.
🍽
Today I use chestnut mushrooms. The earthy taste is so delicious from these mushrooms. You taste it above the spicy basil sauce. A tastfull spaghetti sauce.
🇳🇱
KASTANJECHAMPIGNONS & KIPGEHAKT - PASTASAUS MET SPAGHETTI
2 personen / 551 kcal per portie
Ingrediënten:
- 130 gram spaghetti
- 200 gram kastanjechampignons
- 1 teen knoflook
- 150 gram kipgehakt
- 1 eetlepel olijfolie
- 60 gram mozzarella
- 390 gram basis pastasaus basilicum
- verse peper en zout
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de champignons in kwarten en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipgehakt rul. Voeg de champignons, knoflook, verse peper en eventueel zout toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes. Voeg de pastasaus toe aan de gehakt-champignons-mix een verdeel hier de mozzarella overheen. Verwarm 4 minuten op laag vuur met de deksel op de pan. Verdeel de spaghetti en de saus over diepe borden.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 551 kcal
Eiwit: 29,0 gram
Koolhydraten: 49,7 gram
- waarvan suikers: 8,4 gram
Vet: 25,1 gram
Vezels: 4,8 gram
Zout: 2,9 gram
🇬🇧
CHESTNUT MUSHROOMS & MINCED CHICKEN - PASTA SAUCE WITH SPAGHETTI
2 persons / 551 kcal per serving
Ingredients:
- 130 grams spaghetti
- 200 grams chestnut mushrooms
- 1 clove of garlic
- 150 grams minced chicken
- 1 tablespoon olive oil
- 60 grams mozzarella
- 390 grams basil basic pasta sauce
- fresh pepper and salt
Preparation:
Cook the spaghetti until al dente according to the instructions on the package. Meanwhile, cut the mushrooms into quarters and finely chop the garlic. Heat the oil in a skillet and fry the chicken mince. Add the mushrooms, garlic, fresh pepper and possibly salt and fry over medium heat for 5 minutes. Meanwhile, cut the mozzarella into cubes. Add the pasta sauce to the minced-mushroom mix and spread the mozzarella over it. Heat on low heat for 4 minutes with the lid on the pan. Divide the spaghetti and sauce over deep plates.
Nutritional value per portion:
Energy: 551 kcal
Protein: 29.0 grams
Carbohydrates: 49.7 grams
- including sugars: 8.4 grams
Fat: 25.1 grams
Fiber: 4.8 grams
Salt: 2.9 grams
Bron: max600kcal
Reactie plaatsen
Reacties