SPAGHETTI MET KIP, TOMAAT EN PAPRIKA / SPAGHETTI WITH CHICKEN, TOMATO AND BELL PEPPER

Vandaag op verzoek van mijn partner heb ik spaghetti gekookt en daarbij een heerlijke frisse kip, paprika en cherrytomatensaus.
Zo heerlijk als de cherrytomaten in je mond openknallen. 

🍽

Today at the request of my partner I cooked spaghetti and a delicious fresh chicken, bell pepper and cherry tomatoes sauce.

As delicious as the cherry tomatoes pop open in your mouth.

🇳🇱

SPAGHETTI MET KIP, TOMAAT EN PAPRIKA

 

2 personen / 586 kcal per portie

 

Ingrediënten:

  • 130 gram spaghetti
  • 150 gram kipfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 235 gram pastasaus basis basilicum
  • 125 gram cherrytomaten
  • 35 gram Parrano snippers
  • peper en zout

 

Bereiding:

Snijd de kipfilet in blokjes. Halveer de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip en paprika 5 minuten op hoog vuur. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de saus toe aan de kip en paprika en laat het mengsel met de deksel op de pan op middelhoog vuur 5 minuten stoven. Halveer de cherrytomaten. Voeg toe aan het mengsel en stoof 1 minuut mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng met de spaghetti en verdeel de Parrano snippers erover.

 

Voedingswaarde per portie:

Energie: 586 kcal

Eiwit: 29,0 gram

Koolhydraten: 58,4 gram

waarvan suikers: 10,8 gram

Vet: 24,7 gram

Vezels: 6,5 gram

Zout: 1,4 gram

SPAGHETTI MET KIP TOMAAT EN PAPRIKA
PDF – 939,6 KB 178 downloads

🇬🇧

SPAGHETTI WITH CHICKEN, TOMATO AND BELL PEPPER

 

2 persons / 586 kcal per serving

 

Ingredients:

  • 130 grams spaghetti
  • 150 grams chicken fillet
  • 1 red bell pepper
  • 1 tablespoon olive oil
  • 235 grams pasta sauce basil
  • 125 grams cherry tomatoes
  • 35 grams Parrano flakes
  • pepper and salt

 

Preparation:

Cut the chicken fillet into cubes. Halve the bell pepper lengthwise and remove the seeds. Cut the flesh into pieces. Heat the oil in a frying pan and fry the chicken and bell pepper on high heat for 5 minutes. Meanwhile, cook the spaghetti according to package instructions. Add the sauce to the chicken and bell pepper and simmer the mixture with the lid on the pan over medium heat for 5 minutes. Halve the cherry tomatoes. Add to the mixture and simmer for 1 minute. Season with salt and pepper. Mix with the spaghetti and spread the Parrano chips on top.

 

Nutritional value per portion:

Energy: 586 kcal

Protein: 29.0 grams

Carbohydrates: 58.4 grams

  • including sugars: 10.8 grams

Fat: 24.7 grams

Fiber: 6,5 grams

Salt: 1.4 grams

SPAGHETTI WITH CHICKEN TOMATO AND BELL PEPPER
PDF – 939,5 KB 187 downloads

Bron: AH Allerhande

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.