SPAGHETTI BOLOGNESE MET VEGETARISCH GEHACKT / SPAGHETTI BOLOGNESE WITH VEGETARIAN GROUND MEAT

Gister was het weer tijd voor een vegetarisch gerecht. Dit keer het vegetarisch gehackt gebruikt van ‘De Vegetarische Slager’ (ik ben niet gesponsord). Een heerlijke saus was dit en het vegetarisch gehackt is een goede vervanging van rundergehakt. We hebben ervan genoten.

🍽

Yesterday it was time for a vegetarian dish. This time using the vegetarian ground beef of ‘De Vegetarische Slager’ (The Vegetarian Butcher, I am not sponsored). This was a delicious sauce, and the vegetarian ground beef is a good substitute for ground beef. We enjoyed it.

πŸ‡³πŸ‡±

SPAGHETTI BOLOGNESE MET VEGETARISCH GEHACKT

 

2 personen / 446 kcal per persoon

 

Ingrediënten:

  • 125 gram champignons
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 250 gram Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 100 gram rul-gehackt (De Vegetarische Slager)
  • 260 gram pastasaus classic
  • 130 gram biologisch volkoren spaghetti
  • 40 gram rucola
  • peper en zout

 

Bereiding:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en roerbakgroente 5 minuten op matig tot hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg het rul-gehackt toe en bak 2 minuten mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 minuten. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over de borden. Schep de saus erop en serveer.

 

Voedingswaarde per persoon:

Energie: 446 kcal

Eiwit: 25,2 gram

Koolhydraten: 60,4 gram

  • waarvan suikers: 11,0 gram

Vet: 8,5 gram

Vezels: 13,4 gram

Zout: 2,6 gram

SPAGHETTI BOLOGNESE MET VEGETARISCH GEHACKT
PDF – 812,3 KB 230 downloads

πŸ‡¬πŸ‡§

SPAGHETTI BOLOGNESE WITH VEGETARIAN GROUND MEAT

 

2 persons / 446 kcal per person

 

Ingredients:

  • 125 grams of mushrooms
  • ½ tablespoon of olive oil
  • 250 grams of Italian stir-fry vegetables mushrooms
  • 100 grams of vegetarian ground meat
  • 260 grams of pasta sauce classic
  • 130 grams of organic whole grain spaghetti
  • 40 grams of arugula
  • pepper and salt

 

Prepare:

Cook the spaghetti al dente according to the instructions on the package. Cut the mushrooms into slices. Heat the oil in a frying pan and fry the mushrooms and stir-fry vegetables for 5 minutes on medium to high heat. Toss regularly. Add the vegetarian ground meat and fry for 2 minutes. Add the pasta sauce and heat for another 3 minutes. Season with salt and pepper if necessary. Drain the spaghetti, mix with the arugula and divide between the plates. Spoon the sauce on top and serve.

 

Nutritional value per person:

Energy: 446 kcal

Protein: 25.2 grams

Carbohydrates: 60.4 grams

  • including sugars: 11.0 grams

Fat: 8.5 grams

Fiber: 13.4 grams

Salt: 2.6 grams

SPAGHETTI BOLOGNESE WITH VEGETARIAN GROUND MEAT
PDF – 814,6 KB 236 downloads

#hoofdgerecht #maincourse #max600kcal #avondeten #dinner #gezonderecepten #lekkeregerechten #recepten #recipes #homecooking #healthy #homemaderecepten #watetenwevandaag #instafood #foodoftheday #dinnertime #weightloss #afslanken #kokkerellen #foodblogger #foodstagram #makkelijkerecepten #eetsmakelijk #fooddiary #aantafel @albertheijn @allerhande #allerhande #kanker #cancer @devegetarischeslager #vegetarisch #vegetarian

 

Bron: AH Allerhande Vegetarisch 2020

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.