RIJKGEVULDE VEGETARISCHE SALADE / WELL-FILLED VEGETARIAN SALAD

Ik zag dit gerecht voorbij komen bij @charlie_s_kitchen (Instagram) en wist gelijk deze moet ik ook gaan maken. Hij stond al op de planning van gister maar toen kwam er een heerlijke borrel met vrienden tussendoor.

Zelf schreef ze ‘Nu het weer mooier wordt krijg ik direct zin in salades. Minder warm meer lauw/koud…. Ik deel vandaag een super lekker recept, makkelijk, vegetarisch maar echt een cadeautje!’

Het was ook een cadeautje, echt een heerlijk gerecht. Dank voor de inspiratie Charlie.

🍽

I saw this dish passing by @charlie_s_kitchen (Instagram) and immediately knew I should make it. He was already on yesterday's schedule, but then a delicious drink with friends came along.

She herself wrote "Now that the weather is getting better I immediately feel like salads. Less hot more lukewarm / cold…. Today I share a super tasty recipe, easy, vegetarian but really a gift! "

It was also a present, a really delicious dish. Thanks for the inspiration Charlie.

🇳🇱

RIJKGEVULDE VEGETARISCHE SALADE

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

2 personen / 574 kcal per portie

 

Ingrediënten:

  • 150 gram salade pasta penne Grand’Italia
  • 1 courgette
  • 1 zak HAK Italiaanse saladeverrijker
  • 250 gram cherrytomaten
  • 50 gram Parrano kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • 85 gram rucola
  • 2 takjes basilicum
  • ½ eetlepel olie
  • peper en zout

 

Bereiding:

Kook de pasta volgens de verpakking, giet af en spoel af met koud water. Snijd de courgette in plakken. Smeer ze in met een beetje olie en grill ze in een grillpan of contactgrill. Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Laat met de courgette en pijnboompitten afkoelen. Snijd de tomaten door de helft. Was de rucola en knip de basilicum fijn. Meng alle bereide ingrediënten door elkaar, schep de kaas en saladeverrijker er doorheen en breng op smaak met zout en peper.

 

Voedingswaarde per portie:

Energie: 574 kcal

Eiwit: 25,6 gram

Koolhydraten: 74,6 gram

  • waarvan suikers: 16,7 gram

Vet: 17,3 gram

Vezels: 10,1 gram

Zout: 2,1 gram

RIJKGEVULDE VEGETARISCHE SALADE
PDF – 1,1 MB 224 downloads

🇬🇧

WELL-FILLED VEGETARIAN SALAD

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

2 persons / 574 kcal per serving

 

Ingredients:

  • 150 grams salad pasta penne Grand'Italia
  • 1 zucchini
  • 1 bag HAK Italian salad enricher
  • 250 grams cherry tomatoes
  • 50 grams Parrano cheese
  • 20 grams pine nuts
  • 85 grams arugula
  • 2 tablespoons of basil leaves
  • ½ tablespoon oil
  • pepper and salt

 

Preparation:

Cook the pasta according to the package, drain and rinse with cold water. Cut the zucchini into slices. Coat them with a little oil and grill them in a grill pan or contact grill. Briefly toast the pine nuts in a dry frying pan. Leave to cool with the zucchini and pine nuts. Cut the tomatoes in half. Wash the arugula and chop the basil. Mix all prepared ingredients together, spoon in the cheese and salad enricher and season with salt and pepper.

 

Nutritional value per portion:

Energy: 574 kcal

Protein: 25.6 grams

Carbohydrates: 74.6 grams

  • including sugars: 16.7 grams

Fat: 17.3 grams

Fiber: 10.1 grams

Salt: 2.1 grams

WELL FILLED VEGETARIAN SALAD
PDF – 1,1 MB 233 downloads

Bron: @charlie_s_kitchen (Instagram)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.