

Met maar 8 ingrediënten (incl. peper en zout) zet je deze snelle gerecht op tafel. Het huis ruikt gelijk zo lekker bij het bakken van de chorizo. En handig je hoeft geen olie toe te voegen. Een smaakvol gerecht met zeer veel groenten.
🍽
With only 8 ingredients (including salt and pepper) you can put this quick dish on the table. The house smells so good when baking the chorizo. And handy you do not have to add oil. A tasty dish with lots of vegetables.
🇳🇱
COURGETTESPAGHETTI MET CHORIZO EN PADDENSTOELEN
2 personen / 424 kcal per persoon
Ingrediënten:
- 100 gram chorizoworst
- 2 middelgrote uien
- 200 gram paddenstoelen voor pasta
- 2 tenen knoflook
- 400 gram courgettespaghetti
- 20 gram pistachenoten
- peper en zout
Bereiding:
Snijd de chorizo in plakjes. Snipper de uien. Hak de pistache noten grof Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo op middelhoog vuur in 5 minuten krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de ui 4 minuten in het achtergebleven bakvet. Snijd ondertussen de grote paddenstoelen in kleinere stukken, rits de kruiden van het takje en snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelen, kruiden en knoflook toe aan de ui en bak 3 minuten op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de courgette spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend 3 minuten. Verdeel de chorizo en de pistache erover en serveer.
Voedingswaarde per persoon:
Energie: 424 kcal
Eiwit: 20,6 gram
Koolhydraten: 22,2 gram
- waarvan suikers: 15,9 gram
Vet: 27,2 gram
Vezels: 4,6 gram
Zout: 1,6 gram
🇬🇧
ZUCCHINI SPAGHETTI WITH CHORIZO AND MUSHROOMS
2 persons / 424 kcal per person
Ingredients:
- 100 grams of chorizo sausage
- 2 medium onions
- 200 grams of mushrooms for pasta
- 2 cloves of garlic
- 400 grams of zucchini spaghetti
- 20 grams of pistachios
- pepper and salt
Preparation:
Cut the chorizo into slices. Chop the onions. Coarsely chop the pistachio nuts Heat a frying pan without oil or butter and fry the chorizo over medium heat for 5 minutes until crispy. Remove from the pan and drain on kitchen paper. Fry the onion in the remaining shortening for 4 minutes. In the meantime, cut the large mushrooms into smaller pieces, zip the herbs from the sprig and finely chop the garlic. Add the mushrooms, herbs and garlic to the onion and fry for 3 minutes on high heat. Season with pepper and salt if desired. Mix in the zucchini spaghetti and heat for 3 minutes, stirring. Divide the chorizo and pistachio on top and serve.
Nutritional value per person:
Energy: 424 kcal
Protein: 20.6 grams
Carbohydrates: 22.2 grams
- including sugars: 15.9 grams
Fat: 27.2 grams
Fiber: 4.6 grams
Salt: 1.6 grams
#hoofdgerecht #maincourse #max600kcal #avondeten #dinner #gezonderecepten #lekkeregerechten #recepten #recipes #homecooking #healthy #homemaderecepten #watetenwevandaag #instafood #foodoftheday #weightloss #afslanken #kokkerellen #foodblogger #foodstagram #thuiskok #makkelijkerecepten #eetsmakelijk #fooddiary #aantafel @albertheijn @allerhande #allerhande #kanker #cancer #courgettespaghetti #chorizo #8ingredienten #6ingredienten
Bron: AH Allerhande Magazine
Reactie plaatsen
Reacties