COURGETTESPAGHETTI MET CHORIZO EN PADDENSTOELEN / ZUCCHINI SPAGHETTI WITH CHORIZO AND MUSHROOMS

Met maar 8 ingrediënten (incl. peper en zout) zet je deze snelle gerecht op tafel. Het huis ruikt gelijk zo lekker bij het bakken van de chorizo. En handig je hoeft geen olie toe te voegen. Een smaakvol gerecht met zeer veel groenten.

🍽

With only 8 ingredients (including salt and pepper) you can put this quick dish on the table. The house smells so good when baking the chorizo. And handy you do not have to add oil. A tasty dish with lots of vegetables.

🇳🇱

COURGETTESPAGHETTI MET CHORIZO EN PADDENSTOELEN

 

2 personen / 424 kcal per persoon

 

Ingrediënten:

  • 100 gram chorizoworst
  • 2 middelgrote uien
  • 200 gram paddenstoelen voor pasta
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gram courgettespaghetti
  • 20 gram pistachenoten
  • peper en zout

 

Bereiding:

Snijd de chorizo in plakjes. Snipper de uien. Hak de pistache noten grof Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo op middelhoog vuur in 5 minuten krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de ui 4 minuten in het achtergebleven bakvet. Snijd ondertussen de grote paddenstoelen in kleinere stukken, rits de kruiden van het takje en snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelen, kruiden en knoflook toe aan de ui en bak 3 minuten op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de courgette spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend 3 minuten. Verdeel de chorizo en de pistache erover en serveer.

 

Voedingswaarde per persoon:

Energie: 424 kcal

Eiwit: 20,6 gram

Koolhydraten: 22,2 gram

  • waarvan suikers: 15,9 gram

Vet: 27,2 gram

Vezels: 4,6 gram

Zout: 1,6 gram

COURGETTESPAGHETTI MET CHORIZO EN PADDENSTOELEN
PDF – 843,3 KB 141 downloads

🇬🇧

ZUCCHINI SPAGHETTI WITH CHORIZO AND MUSHROOMS

 

2 persons / 424 kcal per person

 

Ingredients:

  • 100 grams of chorizo sausage
  • 2 medium onions
  • 200 grams of mushrooms for pasta
  • 2 cloves of garlic
  • 400 grams of zucchini spaghetti
  • 20 grams of pistachios
  • pepper and salt

 

Preparation:

Cut the chorizo into slices. Chop the onions. Coarsely chop the pistachio nuts Heat a frying pan without oil or butter and fry the chorizo over medium heat for 5 minutes until crispy. Remove from the pan and drain on kitchen paper. Fry the onion in the remaining shortening for 4 minutes. In the meantime, cut the large mushrooms into smaller pieces, zip the herbs from the sprig and finely chop the garlic. Add the mushrooms, herbs and garlic to the onion and fry for 3 minutes on high heat. Season with pepper and salt if desired. Mix in the zucchini spaghetti and heat for 3 minutes, stirring. Divide the chorizo and pistachio on top and serve.

 

Nutritional value per person:

Energy: 424 kcal

Protein: 20.6 grams

Carbohydrates: 22.2 grams

  • including sugars: 15.9 grams

Fat: 27.2 grams

Fiber: 4.6 grams

Salt: 1.6 grams

ZUCCHINI SPAGHETTI WITH CHORIZO AND MUSHROOMS
PDF – 839,7 KB 145 downloads

#hoofdgerecht #maincourse #max600kcal #avondeten #dinner #gezonderecepten #lekkeregerechten #recepten #recipes #homecooking #healthy #homemaderecepten #watetenwevandaag #instafood #foodoftheday #weightloss #afslanken #kokkerellen #foodblogger #foodstagram #thuiskok #makkelijkerecepten #eetsmakelijk #fooddiary #aantafel @albertheijn @allerhande #allerhande #kanker #cancer #courgettespaghetti #chorizo #8ingredienten #6ingredienten

 

Bron: AH Allerhande Magazine

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.