

Vandaag is de 2e spice blend van @verstegennl aan de beurt. Het is dan wel een vega-mix maar deze kan natuurlijk ook in combinatie met vlees worden gebruikt. Ik beloof dat ik het ook nog voor een vegetarische gerecht gebruik. Het was een peperige pastasaus, dit komt door de aanwezige chili en peper in de blend, en mogelijk ook de peper uit de Catalaanse worstjes. De vlammen volgen er vandaag niet uit.
🍽
Today it's the 2nd spice blend of @verstegennl. It is a vegan mix, but it can of course also be used in combination with meat. I promise to also use it for a vegetarian dish. It was a peppery pasta sauce, this is due to the chili and pepper present in the blend, and possibly also the pepper from the Catalan sausages. The flames do not follow today.
🇳🇱
SPAGHETTI MET PIT EN BOONTJES
2 personen / 500 kcal per portie
Ingrediënten:
- ½ eetlepel olijfolie
- 1 ui
- 3 Catalaanse worstjes
- 150 gram spaghetti
- 6 theelepels pasta Bolognese spice blend Verstegen
- 200 gram gepelde tomaten
- 200 gram verse sperziebonen
- zout
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Sperziebonen klein snijden en kook in 6 minuten gaar. Sniper een ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 minuut. Snijd het vel van de worsten open, haal het vlees eruit en voeg toe aan de ui. Bak in 3-4 minuten rul en bruin. Voeg de spice blend toe aan het vlees en bak 1 minuut mee. Bak de tomaten 1 minuut mee, roer ze ondertussen stuk met een spatel. Verwarm de sperziebonen 2 minuten mee. Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 2 (diepe) borden.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 500 kcal
Eiwit: 23,2 gram
Koolhydraten: 54,7 gram
- waarvan suikers: 8,1 gram
Vet: 19,4 gram
Vezels: 6,6 gram
Zout: 1,0 gram
🇬🇧
SPAGHETTI WITH SPICY FLAVOUR AND BEANS
2 persons / 500 kcal per serving
Ingredients:
- ½ tablespoon olive oil
- 1 onion
- 3 Catalan sausages
- 150 grams spaghetti
- 6 teaspoons pasta Bolognese spice blend Verstegen
- 200 grams peeled tomatoes
- 200 grams fresh green beans
- salt
Preparation:
Cook the spaghetti al dente according to the instructions on the package. Cut green beans small and cook for 6 minutes. Sniper an onion. Heat the oil in a frying pan and fry the onion for 1 minute. Cut open the skin of the sausages, take out the meat and add to the onion. Bake loose and brown in 3-4 minutes. Add the spice blend to the meat and fry for 1 minute. Bake the tomatoes for 1 minute, meanwhile stir them with a spatula. Heat the green beans for 2 minutes through the sauce. Mix the spaghetti into the sauce and divide between 2 (deep) plates.
Nutritional value per portion:
Energy: 500 kcal
Protein: 23.2 grams
Carbohydrates: 54.7 grams
- including sugars: 8.1 grams
Fat: 6,6 grams
Fiber: 1,0 grams
Salt: 1.6 grams
Bron: AH Allerhande / max600kcal
Reactie plaatsen
Reacties