

Ik begin te zeggen dat jullie dit gerecht echt een keer moeten maken. In één woord ‘HEERLIJK’. Een spaghetti eens op een andere manier bereid dan met de standaard sauzen. De combi van ham reepjes en de garnalen is een perfecte keuze.
🍽
I am beginning to say that you really have to make this dish once. In one word "DELICIOUS". A spaghetti prepared in a different way than with the standard sauces. The combination of ham strips and shrimps is a perfect choice.
🇳🇱
OOSTERSE SURF & TURF SPAGHETTI
2 personen / 546 kcal per persoon
Ingrediënten:
- 150 gram spaghetti
- 1 ui
- 1 eetlepels olijfolie
- 150 gram geschrapte worteltjes
- ½ pakje boemboe bami goreng
- 150 gram prei
- 100 gram ham reepjes
- 100 gram Hollandse garnalen
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui fijn. Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de prei in ringen. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui tot deze begint te verkleuren. Schep de boemboe, prei en wortel erbij. Wok op hoog vuur de groenten al omscheppend in 7 minuten beetgaar. Giet de spaghetti af en vermeng met de groenten. Roer ook de ham reepjes en de garnalen erdoor. Laat het geheel op laag vuur nog even goed doorwarmen en serveer direct.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 546 kcal
Eiwit: 34,0 gram
Koolhydraten: 66,1 gram
- waarvan suikers: 13,4 gram
Vet: 14,1 gram
Vezels: 8,4 gram
Zout: 3,0 gram
🇬🇧
ORIENTAL SURF & TURF SPAGHETTI
2 persons / 546 kcal per person
Ingredients:
- 150 grams of spaghetti
- 1 onion
- 1 tablespoons of olive oil
- 150 grams of scraped carrots
- ½ pack of bumbu bami goreng
- 150 grams of leek
- 100 grams of ham strips
- 100 grams of Dutch shrimps
Preparation:
Cook the spaghetti al dente according to the instructions on the package. Finely chop the onion. Cut the carrots into slices. Cut the leek into rings. Heat in a wok the oil and fry the onion until it starts to color. Spoon the bumbu, leek and carrot. Stir the vegetables over high heat for 7 minutes until al dente. Drain the spaghetti and mix with the vegetables. Stir in the ham strips and shrimp. Let it warm through well on low heat and serve immediately.
Nutritional value per portion:
Energy: 546 kcal
Protein: 34.0 grams
Carbohydrates: 66.1 grams
- including sugars: 13.4 grams
Fat: 14.1 grams
Fiber: 8.4 grams
Salt: 3.0 grams
Bron: AH Allerhande magazine 2007 nr. 01
Reactie plaatsen
Reacties