OOSTERSE SURF & TURF SPAGHETTI / ORIENTAL SURF & TURF SPAGHETTI

Ik begin te zeggen dat jullie dit gerecht echt een keer moeten maken. In één woord ‘HEERLIJK’. Een spaghetti eens op een andere manier bereid dan met de standaard sauzen. De combi van ham reepjes en de garnalen is een perfecte keuze.

🍽

I am beginning to say that you really have to make this dish once. In one word "DELICIOUS". A spaghetti prepared in a different way than with the standard sauces. The combination of ham strips and shrimps is a perfect choice.

🇳🇱

OOSTERSE SURF & TURF SPAGHETTI

 

2 personen / 546 kcal per persoon

 

Ingrediënten:

  • 150 gram spaghetti
  • 1 ui
  • 1 eetlepels olijfolie
  • 150 gram geschrapte worteltjes
  • ½ pakje boemboe bami goreng
  • 150 gram prei
  • 100 gram ham reepjes
  • 100 gram Hollandse garnalen

 

Bereiding:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui fijn. Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de prei in ringen. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui tot deze begint te verkleuren. Schep de boemboe, prei en wortel erbij. Wok op hoog vuur de groenten al omscheppend in 7 minuten beetgaar. Giet de spaghetti af en vermeng met de groenten. Roer ook de ham reepjes en de garnalen erdoor. Laat het geheel op laag vuur nog even goed doorwarmen en serveer direct.

 

Voedingswaarde per portie:

Energie: 546 kcal

Eiwit: 34,0 gram

Koolhydraten: 66,1 gram

  • waarvan suikers: 13,4 gram

Vet: 14,1 gram

Vezels: 8,4 gram

Zout: 3,0 gram

OOSTERSE SURF TURF SPAGHETTI
PDF – 1.019,9 KB 206 downloads

🇬🇧

ORIENTAL SURF & TURF SPAGHETTI

 

2 persons / 546 kcal per person

 

Ingredients:

  • 150 grams of spaghetti
  • 1 onion
  • 1 tablespoons of olive oil
  • 150 grams of scraped carrots
  • ½ pack of bumbu bami goreng
  • 150 grams of leek
  • 100 grams of ham strips
  • 100 grams of Dutch shrimps

 

Preparation:

Cook the spaghetti al dente according to the instructions on the package. Finely chop the onion. Cut the carrots into slices. Cut the leek into rings. Heat in a wok the oil and fry the onion until it starts to color. Spoon the bumbu, leek and carrot. Stir the vegetables over high heat for 7 minutes until al dente. Drain the spaghetti and mix with the vegetables. Stir in the ham strips and shrimp. Let it warm through well on low heat and serve immediately.

 

Nutritional value per portion:

Energy: 546 kcal

Protein: 34.0 grams

Carbohydrates: 66.1 grams

  • including sugars: 13.4 grams

Fat: 14.1 grams

Fiber: 8.4 grams

Salt: 3.0 grams

ORIENTAL SURF TURF SPAGHETTI
PDF – 1.021,4 KB 204 downloads

Bron: AH Allerhande magazine 2007 nr. 01

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb