BIEFSTUK MET MOSTERDSAUS / STEAK WITH MUSTARD SAUCE

Vandaag een traditionele gerecht biefstuk met aardappeltjes en salade welke valt onder de max600kcal. Af en toe mag er ook wel eens een makkelijk gerecht tussen zitten. De aardappeltjes heerlijk gebakken in de airfryer, een fijne uitvinding. De Dijonnaise kan ook zelf gemaakt worden door mosterd te mengen met mayonaise of ander soort product.

🍽

Today a traditional dish steak with potatoes and salad which falls under max600kcal. Occasionally there may also be an easy dish. The potatoes deliciously baked in the airfryer, a great invention. The Dijonnaise can also be made by mixing mustard with mayonnaise or other type of product.

🇳🇱

BIEFSTUK MET MOSTERDSAUS

 

2 personen / 552 kcal per persoon

 

Ingrediënten:

  • 450 gram minikrieltjes
  • ½ eetlepel olie
  • 15 gram ongezouten roomboter
  • 2 biefstukken
  • ½ zak gemengde sla
  • ½ eetlepel balsamicoazijn
  • 4 salade uien
  • 50 gram Dijonnaise
  • peper en zout

 

Bereiding:

Mix de krieltjes met de olie en verhit het gaar in de airfryer op 175 °C in 16 minuten. Bestrooi intussen biefstuk met zout en peper. Meng sla met balsamicoazijn. Verhit in koekenpan de boter en bak biefstuk in ca. 6 minuten medium. Snijd helft van salade ui fijn en roer Dijonnaise erdoor. Serveer biefstuk met Dijonnaise, krieltjes en sla. Garneer met rest van salade ui.

 

Voedingswaarde per portie:

Energie: 552 kcal

Eiwit: 29,3 gram

Koolhydraten: 55,0 gram

  • waarvan suikers: 6,7 gram

Vet: 17,0 gram

Vezels: 4,5 gram

Zout: 2,7 gram

BIEFSTUK MET MOSTERDSAUS
PDF – 1,0 MB 189 downloads

🇬🇧

STEAK WITH MUSTARD SAUCE

 

2 persons / 552 kcal per person

 

Ingredients:

  • 450 grams of mini potatoes
  • ½ tablespoon of oil
  • 15 grams of unsalted butter
  • 2 steaks
  • ½ bag of mixed lettuce
  • ½ tablespoon of balsamic vinegar
  • 4 salad onions
  • 50 grams of Dijonnaise
  • pepper and salt

 

Preparation:

Mix the baby potatoes with the oil and heat it in the airfryer at 175 °C for 16 minutes. Meanwhile, sprinkle steak with salt and pepper. Mix lettuce with balsamic vinegar. In a frying pan, heat the butter and fry the steak in medium for about 6 minutes. Chop half of the onion salad and stir in Dijonnaise. Serve steak with Dijonnaise, baby potatoes and lettuce. Garnish with salad onion.

 

Nutritional value per portion:

Energy: 552 kcal

Protein: 29.3 grams

Carbohydrates: 55.0 grams

  • including sugars: 6.7 grams

Fat: 17.0 grams

Fiber: 4,5 grams

Salt: 2.7 grams

STEAK WITH MUSTARD SAUCE
PDF – 1,0 MB 204 downloads

Bron: AH Allerhande receptkaart 2002 week 42-43

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb