

Vandaag een traditionele gerecht biefstuk met aardappeltjes en salade welke valt onder de max600kcal. Af en toe mag er ook wel eens een makkelijk gerecht tussen zitten. De aardappeltjes heerlijk gebakken in de airfryer, een fijne uitvinding. De Dijonnaise kan ook zelf gemaakt worden door mosterd te mengen met mayonaise of ander soort product.
🍽
Today a traditional dish steak with potatoes and salad which falls under max600kcal. Occasionally there may also be an easy dish. The potatoes deliciously baked in the airfryer, a great invention. The Dijonnaise can also be made by mixing mustard with mayonnaise or other type of product.
🇳🇱
BIEFSTUK MET MOSTERDSAUS
2 personen / 552 kcal per persoon
Ingrediënten:
- 450 gram minikrieltjes
- ½ eetlepel olie
- 15 gram ongezouten roomboter
- 2 biefstukken
- ½ zak gemengde sla
- ½ eetlepel balsamicoazijn
- 4 salade uien
- 50 gram Dijonnaise
- peper en zout
Bereiding:
Mix de krieltjes met de olie en verhit het gaar in de airfryer op 175 °C in 16 minuten. Bestrooi intussen biefstuk met zout en peper. Meng sla met balsamicoazijn. Verhit in koekenpan de boter en bak biefstuk in ca. 6 minuten medium. Snijd helft van salade ui fijn en roer Dijonnaise erdoor. Serveer biefstuk met Dijonnaise, krieltjes en sla. Garneer met rest van salade ui.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 552 kcal
Eiwit: 29,3 gram
Koolhydraten: 55,0 gram
- waarvan suikers: 6,7 gram
Vet: 17,0 gram
Vezels: 4,5 gram
Zout: 2,7 gram
🇬🇧
STEAK WITH MUSTARD SAUCE
2 persons / 552 kcal per person
Ingredients:
- 450 grams of mini potatoes
- ½ tablespoon of oil
- 15 grams of unsalted butter
- 2 steaks
- ½ bag of mixed lettuce
- ½ tablespoon of balsamic vinegar
- 4 salad onions
- 50 grams of Dijonnaise
- pepper and salt
Preparation:
Mix the baby potatoes with the oil and heat it in the airfryer at 175 °C for 16 minutes. Meanwhile, sprinkle steak with salt and pepper. Mix lettuce with balsamic vinegar. In a frying pan, heat the butter and fry the steak in medium for about 6 minutes. Chop half of the onion salad and stir in Dijonnaise. Serve steak with Dijonnaise, baby potatoes and lettuce. Garnish with salad onion.
Nutritional value per portion:
Energy: 552 kcal
Protein: 29.3 grams
Carbohydrates: 55.0 grams
- including sugars: 6.7 grams
Fat: 17.0 grams
Fiber: 4,5 grams
Salt: 2.7 grams
Bron: AH Allerhande receptkaart 2002 week 42-43
Reactie plaatsen
Reacties