OVENPASTA MET GEHAKT EN SPINAZIE / OVEN PASTA WITH MINCED MEAT AND SPINACH

Een kleurig gerecht gemaakt van restje gehakt en pasta. Dit gerecht is afkomstig van de website van Verstegen Spices & Sauces. Bij de bereiding gebruik je dan natuurlijk ook iets van deze leverancier. In het gerecht is de mix voor gehakt – Italiaans gebruikt, een heerlijke toevoeging aan het gerecht.
Ik ben niet betaald hoor om dit te zeggen πŸ˜‚

Het was wel kantje boord of ik dit gerecht hier kon plaatsen, maar met 600 kcal voldoet het nog netπŸ™ƒ

🍽

A colorful dish made from leftover minced meat and pasta. This dish comes from the website of Verstegen Spices & Sauces. Of course you also use something from this supplier for the preparation. The mix uses minced meat - Italian. A delicious addition to the dish.
I'm not paid to say this πŸ˜‚

 

πŸ‡³πŸ‡±

OVENPASTA MET GEHAKT EN SPINAZIE

 

2 personen / 600 kcal per portie

 

Ingrediënten:

  • 150 gram pasta, naar keuze
  • 150 gram rundergehakt
  • 200 gram verse spinazie
  • ½ bol mozzarella à 125 g
  • 200 gram gepelde tomaten
  • 50 gram ui
  • 20 gram mix voor gehakt – Italiaans (Verstegen)
  • ½ eetlepel olijfolie
  • peper en zout, naar smaak

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui fijn. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg het gehakt en de Verstegen Mix voor Gehakt - Italiaans toe en bak kort voor 2 minuten aan. Voeg de tomaten toe en plet deze fijn. Voeg de spinazie in delen toe, schep goed door en laat slinken tot het vocht verdampt is. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Giet ondertussen de pasta af. Snijd de mozzarella in stukjes. Schep 3/4 van de mozzarella en de pasta door de gehakt. Schep dit in de ovenschaal(tjes), verdeel de overige mozzarella over de bovenkant en bak voor circa 10 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

 

πŸ‡¬πŸ‡§

OVEN PASTA WITH MINCED MEAT AND SPINACH

 

2 persons / 600 kcal per portion

 

Ingredients:

  • 150 grams pasta, own choice
  • 150 grams minced meat
  • 200 grams fresh spinach
  • ½ ball of mozzarella of 125 g
  • 200 grams peeled tomatoes
  • 50 grams onion
  • 20 grams mix for minced meat - Italian (Verstegen)
  • ½ tablespoon olive oil
  • pepper and salt, to taste

 

Preparation:

Preheat the oven to 180 °C. Cook the pasta according to the description on the package until al dente. Chop the onion. Heat the oil in a pan and fry the onion. Add the minced meat and the mix for minced meat and cook briefly for 2 minutes. Add the tomatoes and crush them. Add the spinach in parts, stir well and let it reduce until the moisture has evaporated. Season with salt and pepper if necessary. Meanwhile, drain the pasta. Cut the mozzarella into pieces. Spoon 3/4 of the mozzarella and pasta through the minced meat. Spoon this into the baking dish(s), divide the remaining mozzarella over the top and bake for about 10 minutes in the middle of the preheated oven.

 

Bron: Verstegen Spices & Sauces

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb