

Wat kan een makkelijk gerecht toch ook heerlijk zijn. En dan staat dit gerecht ook nog eens binnen 20 minuten op tafel.
Een gerecht met pit, maar ook wat zoet. Zelf ben ik niet zo’n liefhebber van koriander, maar in dit gerecht een goede aanvuller.
🍽
An easy dish can also be delicious. And then this dish can be cooked within 20 minutes.
A dish with spicy taste, but also some sweet in it. I’m not a fan of coriander, but in this dish it is a good addition.
🇳🇱
THAISE ROERBAK MET BIEFSTUKPUNTJES
2 personen / 484 kcal per portie
Ingrediënten:
- 150 gram basmati rijst
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 400 gram Thaise wokgroenten
- 150 gram biefstukpuntjes
- 2 eetlepels ‘sauce sweet Thai chili’ roerbaksaus
- 1 eetlepel zoete chilisaus
- 7½ gram verse koriander
- zout
Bereiding:
Kook de rijst 8 minuten in kokend water met zout. Giet af en laat de pan met de deksel erop staan tot gebruik. Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroenten 5 minuten. Voeg het vlees, de woksaus en zoet chilisaus toe en roerbak 2 minuten mee. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst.
🇬🇧
THAI STIR-FRY AND BEEF TIPS
2 persons / 484 kcal per portion
Ingredients:
- 150 grams basmati rice
- 1 tablespoon sunflower oil
- 400 grams Thai wok vegetables
- 150 grams beef tips
- 2 tablespoons sauce sweet Thai chili – stir-fry
- 1 tablespoon sweet chili sauce
- 7½ grams fresh coriander
- salt
Preparation:
Boil the rice for 8 minutes in boiling salted water. Drain and leave the pan with the lid on until use. Heat the oil in the wok and stir-fry the wok vegetables for 5 minutes. Add the meat and wok sauce and stir-fry for 2 minutes. Finely chop the coriander and stir into the rice.
Reactie plaatsen
Reacties