PAPPARDELLE MET AUBERGINE-PADDENSTOELEN-TOMATENSAUS / PAPPARDELLE WITH AUBERGINE-MUSHROOMS-TOMATO SAUCE

Mijn vegetarisch gerecht voor deze week is een heerlijke mix van champignons, aubergine en tomaten. Een goede hoeveelheid van groenten die genuttigd wordt. Samen met de verse pasta, niet zelf gemaakt ..moet ik ook maar eens proberen.., een zeer frisse combinatie. Het vlees mis ik totaal niet in dit gerecht.

🍽

My vegetarian dish for this week is a delicious mix of mushrooms, eggplant and tomatoes. A good amount of vegetables that is consumed. Along with the fresh pasta, not home-made .. I should also try .., a very fresh taste. I don't miss the meat in this dish at all.

 

🇳🇱

PAPPARDELLE MET AUBERGINE-PADDENSTOELEN-TOMATENSAUS

 

2 personen / 580 kcal per portie

 

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 200 gram kastanjechampignons
  • ½ aubergine
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 400 gram gepelde tomaten in blik
  • 21 gram spaghetti bolognese (Knorr)
  • 250 gram verse pappardelle all'uovo
  • 40 gram geraspte kaas
  • verse basilicum

 

Bereiding:

Snijd de uien en knoflook fijn, de champignons in kwarten en de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de aubergine op middelhoog vuur in 3 minuten. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 minuten mee. Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten mee. Voeg de gepelde tomaten en kruidenmix toe, breng aan de kook en zet het vuur laag. Duw de tomaten stuk met een houten lepel. Doe de deksel op de pan en laat de saus 10 minuten op laag vuur stoven. Kook ondertussen de pasta in 4 minuten beetgaar. Verdeel samen met de saus over de diepe borden. Garneer met de kaas en basilicum.  

 

🇬🇧

PAPPARDELLE WITH AUBERGINE-MUSHROOMS-TOMATO SAUCE

 

2 persons / 580 kcal per portion

 

Ingredients:

  • 1 onion
  • 1 clove of garlic
  • 200 grams chestnut mushrooms
  • ½ eggplant
  • 1 tablespoon olive oil
  • 400 grams peeled tomatoes in a can
  • 21 grams spaghetti bolognese (Knorr)
  • 250 grams fresh pappardelle all'uovo
  • 40 gram grated cheese
  • fresh basil

 

Preparation:

Chop the onions and garlic, cut the mushrooms into quarters and the eggplant into cubes of 1 cm. Heat the oil in a frying pan and fry the eggplant over medium heat for 3 minutes. Add the onion and garlic and fry for 2 minute. Add the mushrooms and fry for another 5 minutes. Add the peeled tomatoes and spice mix, bring to the boil and reduce the heat. Push the tomato piece with a wooden spoon. Put the lid on the pan and let the sauce simmer for 10 minutes on low heat. Meanwhile, cook the pasta in 4 minutes until al dente. Divide the pasta with the sauce over the plates. Garnish the pasta with cheese and basil.

 

Bron: AH Allerhande

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb