TERIYAKI-ROERBAK MET ‘GOLD&GREEN’ PULLED OATS & NOEDELS / TERIYAKI-STIR-FRY WITH PULLED OATS & NOODLES

Dit is een vegetarisch hoofdgerecht. Het kan geen kwaad om minder vlees te eten. Ik gebruik al minder hoeveelheid vlees bij gerechten, maar ik probeer toch ook vegetarische gerechten te maken.

Bij dit gerecht is gebruik gemaakt van vleesvervangers van Gold&Green. Ik heb geen vlees gemist in dit gerecht.

🍽

This is a vegetarian main course. It doesn't hurt to eat less meat. I already use less quantity of meat with dishes, but I also try to make vegetarian dishes.

This dish uses meat substitutes from Gold & Green. I didn't miss meat in this dish.

🇳🇱

TERIYAKI-ROERBAK MET ‘GOLD&GREEN’ PULLED OATS & NOEDELS

2 personen / 521 kcal per portie

Ingrediënten:

  • 100 gram mihoen rijst noedels
  • 175 gram pulled oats (Gold&Green)
  • 1 teen knoflook
  • 200 gram roerbakgroenten
  • 100 ml teriyaki woksaus (Go-Tan)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 10 gram sesamzaad (geroosterd)

Bereiding:
Bereid de noedels voor volgens aanwijzing op de verpakking. Verhit ondertussen in een koekenpan 1 eetlepel olie en wok de roerbakgroenten en knoflook voor 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de pulled oats en teriyaki woksaus toe aan wokgroenten en roerbak 2 minuten mee. Voeg de gewelde noedels al toe. Bestrooi met sesamzaad. Serveer direct.

 

Voedingswaarde per portie:

Energie: 521 kcal

Eiwit: 33,5 gram

Koolhydraten: 62,2 gram

  • waarvan suikers: 11,7 gram

Vet: 13,7 gram

Vezels: 5,2 gram

Zout: 2,4 gram

TERIYAKI ROERBAK MET GOLD GREEN PULLED OATS NOEDELS
PDF – 875,7 KB 217 downloads

🇬🇧

TERIYAKI-STIR-FRY WITH PULLED OATS & NOODLES

2 persons / 521 kcal per portion

Ingredient:

  • 100 gram mihoen rice noodles
  • 175 gram pulled oats (Gold&Green)
  • 1 glove of garlic
  • 200 gram stir-fry vegetables
  • 100 ml teriyaki wok sauce (Go-Tan)
  • 1 tablespoon olive oil
  • 10 gram sesame seed

 

Preparation:

Prepare the noodles according to the instruction on the package. Meanwhile heat 1 tablespoon oil into a stir-fry and stir-fry the vegetables and garlic for 3 minutes over medium heat. Add the pulled oats and teriyaki wok sauce and stir-fry for 2 minutes. Add the noodles to the mixture. Sprinkle the dish with sesame seeds. Serve immediately.

 

Nutritional value per portion:

Energy: 521 kcal

Protein: 33.5 grams

Carbohydrates: 62.2 grams

  • including sugars: 11.7 grams

Fat: 13.7 grams

Fiber: 5.2 grams

Salt: 2.4 grams

TERIYAKI STIR FRY WITH PULLED OATS NOODLES
PDF – 875,5 KB 194 downloads

Gebaseerd op: Gold&Green recept

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb